Instinotícies

Aquest cop s'acumulen les coses a publicar. Així que reserveu una estona per veure tot el que hi ha preparat!

Reparació de la teulada del gimnàs

Després de posar unes quantes galledes per evitar els tolls, el Tomàs ara ja podrà estar tranquil perquè els alumnes de l'Aula Oberta ja han reparat la teulada.Celebració del Dia Mundial del Medi Ambient

Quin divendres més rodó!!!
Tothom ha participat ben activament al tallers i la cloenda ha estat plena d'estrenes ben originals.

Primer hem tingut la pel·lícula dels alumnes de l'Aula Oberta que pretèn oferir-nos un recordatori de les nostres actuacions sobre el medi ambient i els desastres que hem provocat. Tot utilitzant de fons la cançó Earth Song de Michael Jackson, i amb una interpretació pròpia i personal de la lletra aquí en teniu el resultat.


També els companys de l'Aula Oberta han estat construint menjadores i caixes niu durant el curs i pel dia del medi ambient han preparat una exposició. Després hem pogut veure la pel·lícula sobre els ocells del pati amb les fotos que han pogut captar amb una màquina d'infrarrojos que han instal·lat a la vora de les menjadores.


Com cada any hem fet un reportatge gràfic de tota la celebració. Aquest any, però, els alumnes de 1r de BATX ho han enregistrat tot en forma de LipDub. En un recorregut esbojarrat i frenètic pels tallers i els passadissos han visitat tots els tallers. Després de rentar-li la cara a les gravacions també hem pogut estrenar aquest LipDub per acomiadar una jornada tan verda i sostenible com la del Dia del Medi Ambient.