Setmana del 4 al 8 d'octubre

dilluns 4 d'octubre
Els alumnes de l'1 al 14 de 1r ESO A fan educació sexual amb la Neus Planell (tarda).

dimarts 5 d'octubre
Els alumnes del 15 al 28 de 1r ESO A fan educació sexual amb la Neus Planell (tarda).

dimecres 6 d'octubre

Curs PDI profesors de 15:00 a 17:00

dijous 7 d'octubre

Els alumnes de l'1-14 de 1r ESO B fan educació sexual amb la Neus Planell (tarda).

Reunió de pares/mares i tutors/es a les 20:15 al centre.

divendres 8 d'octubre
Reunió de nivell 2n batxillerat a les 12:50-13:50

Instinotícies

Resum Bristol 2010

Ja que J. Guinovart (Barcelona 1927 - 12 de desembre de 2007) sempre va veure l'art com una eina útil per comunicar-se amb el públic. Fer un treball amb la seva obra i cercar l manera de fer art amb l’alumnat que anava a Bristol, va ser un dels primers reptes del projecte. Així si l’artista va començar a utilitzar objectes i la utilització lliure de matèria (residus, fusta cremada, caixes,…) nosaltres des del centre vam crear un mòbil amb un paraigües i textos en anglès amb la lletra lligada típica de l’artista. També hi havia altres elements que van acabar de fer la peça.

Quan vam anar a Anglaterra vam descobrir i estudiar un artista actual. Banksy (Bristol, Regne Unit 1975) és un artista del carrer conegut a nivell mundial. Els seus grafits fets amb plantilla (tècnica coneguda com pochoir) són molt coneguts a Londres, encara que ha fet algunes obres en altres ciutats (aquí a Barcelona també). S'esforça per mantenir el seu nom ocult.

Així l’art sortia al carrer en forma de grafit i nosaltres també vam anar a un parc d’skate i en Ben ens va fer una peça d’art mural com ho faria Banksy. Després amb els alumnes del Merchants' Academy vam fer el mateix treball del paraigües i un mural a la forma vegetal del Guinovart. Aquests exercicis van servir per unir uns nois i noies d’Agramunt amb els de Bristol.